Partners

Tegnérs Matsalar

Äta bör man. Så är det. Men på AF-borgen vet vi att våra kunder inte nöjer sig med att bara bli mätta. Det ska smaka bra också. Och det ska se läckert ut. AF-borgen rymmer sedan ett tiotal år tillbaka Tegnérs Matsalar som under krögarparet Sven Larsson och Bertil Petterssons ledning ser till att husets alla gäster serveras utsökt förplägnad. Förmiddagsfika, lunch eller galamiddag? Spannet är brett och begränsas bara av dina egna önskemål.
www.tegners.com

Kongresscentrum

Lunds universitet och AF Borgen har i samarbete skapat en centralt belägen arena som kan ta emot stora internationella konferenser inom bl a forskning och innovation. I stadens mitt och hjärta, Lundagård, finns nu modernt kongresscentrum i gamla anrika byggnader när AF Borgen, Universitetshuset och Palaestra kopplas samman med modern teknik.

Välkommen med din förfrågan om att förlägga din kongress till Lunds hjärta redan nu!
www.konferens.lu.se

 

AF-familjen: Akademiska Föreningen, Stiftelsen AF Bostäder

& AF Borgen AB

AF-familjen består av tre delar som alla är centrala för studentlivet: Akademiska Föreningen med sin studentverksamhet, AF Bostäder med sina ca 6000 studentbostäder och AF Borgen AB som tar hand om själva borgen. Akademiska Föreningen (AF) är inte bara AF Borgens ägare utan också dess mesta samarbetspartner genom att dess utskottsverksamheter som spex, radio, TV, studentaftnar mm finns i borgen.
Akademiska Föreningen

AF Bostäder

 

AF-sällskapet: AF-borgens sponsorer

Advokatfirman Vici ESS HSB Skåne Nordea Tetra Pak
AF Bostäder Findus Ikea AB PEAB Via Europa
Alfa Laval Folkuniversitetet Kraftringen SEB Wihlborgs
Baxter Färs & Frosta Lindahl Sparbanksstiftelsen Öresund
BTJ Grenspecialisten Länsförsäkringar Sten K Johnsons Stiftelse
Crafoordska stiftelsen Handelsbanken Nationalencyklopedien Swedbank