Lokalerna

Salar för alla tillfällen

AF-borgen rymmer ett flertal salar med varierande storlek och användningsområde. Här finns plats för de flesta typer av arrangemang. Planerar du konferens eller kongress? Då kan du även titta på lokalerna på Lunds universitet som du kan boka genom oss. Vi hjälper dig gärna sy ihop ett paket för en helhetsupplevelse runt Universitetsplatsen!

Läs gärna mer under respektive sal i menyn till vänster. Där finner du också uppgifter om kapacitet etc. samt bilder som ger en god uppfattning om de olika salarnas utseende.

AF-borgen

I källarplanet finns Källarsalen.
På andra våningen ligger Övre Atensviten, med tre rum, varav Övre Aten är det största, medan Zetterwallska rummet och Munckska rummet är något mindre. Dessa rum kan användas var för sig, kombineras, eller användas som sidorum till Stora salen.

Stora salen, Scenen, Foajén och Konsertsalen bildar en enhet där lokalerna kan användas enskilt eller i kombination.

I husets norra del ligger festvåningen med Lilla salen, Nya festsalen, Tornrummet och Galleriet och Salongen. Där hittar du också Sångsalen.

På fjärde våningen finns sammanträdesrummet Blå vinden.

Lunds universitet

Ofta har större kongresserna lokaler i både AF-borgen och i Lunds universitets byggnader runt Universitetsplatsen. Ni kan inte boka lokalerna via oss men vi förmedlar gärna kontakten för bokning av dessa lokaler direkt ifrån Lunds universitets byggnadsavdelning. I det pampiga Universitetshuset finns Aulan, Auditoriet och Pelarsalen. I Palaestra et Odeum finns hörsalen Palaestra som går att dela i två delar, samt den enklare Lilla Seminariesalen. Universitetsaulan, Palaestra och Stora Salen går att koppla samman för gemensam ljud- och bildutsändning.

 

 

Boka lokal